NYHETER

Tilläggsisolering HSB Sydost, Kalmar

Under hösten 2013 har ISAB isoleringsspecialisten tilläggsisolerat 12 hyrehus i Kalmar åt HSB Sydost med Paroc lösull (stenull). Inom ramen för entreprenaden har ISAB, förutom att isolera med lösull, bland annat byggt sargar vid rensluckor och spjäll till ventilation samt monterat landgång för underhåll och inspektion på vindarna.

Totalt har 12 hyreshus tilläggsisolerats på Två Systrars väg i Norrliden, Kalmar. Den totala vindsytan är cirka 7000 kvm.

För mer information om projektet vänligen kontakta: David Johansson, VD ISAB – Isoleringsspecialisten, på telefonnummer 0708-56 77 78.

För mer information HSB Sydosts fastigheter i Norrliden, Kalmar, vänligen se följande länk: http://www.hsb.se/sydost/norrliden

ISAB – Isoleringsspecialisten är en aktör specialiserad på isolering med lösull. Vi använder lösull både vid tilläggsisolering och nyproduktion. Lösull är en kostnadseffektiv metod som används i väggar, snedtak, golvbjälklag, på vinden med mera. Vi erbjuder lösull i form av stenull från Paroc, glasull från Knauf och cellulosa från Ekofiber. Vi är verksamma i södra Sverige (Småland, Västra Götaland, Öland,  Blekinge, Halland och Skåne) med kontor i Oskarshamn, Karlskrona, Jönköping och Malmö.

Detta inlägg lades in under Nyheter och taggad , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.