NYHETER

Nytt lager och kontor i Nättraby

Under sommaren 2012 har ISAB-Isoleringsspecialisten förvärvat en fastighet med kontor och lager i Nättraby.

Fastigheten består av en lageryta om ca 400 kvm, ett kontor med omklädning och kök om ca 100 kvm och med en ca 6000 kvm stor tomt. Fastigheten ligger i anslutning till tidigare Nättraby bruk med enkel påfart till E22.

Marcus Johansson, platschef ISAB Karlskrona/Nättraby, säger: “Fastigheten är perfekt för vår verksamhet. Det är bra lokaler med stora ytor som ger möjligheter för framtida expansion. Vi får genom detta större möjligheter att lagerhålla våra olika lösullsmaterial, Paroc lösull, Knauf Perimeter Plus lösull, Ekofiber vind och Termoträ. Redan idag finns det dessutom utrymme att hyra ut både lageryta och kontor till lämpligt företag.”

För mer information vänligen kontakta Marcus Johansson på telefon 0733-821085.

“Om oss: Vi på ISAB har sprutat lösull sedan 1979. Vi har hela tiden använt oss av Paroc lösull (stenull) men erbjuder även lösull av glas (Knauf Perimeter Plus) och träfiber / cellulosa (Ekofiber och Termoträ). Det hjälper oss att kunna erbjuda den optimala lösningen för alla våra kunder. Samtliga lösullsmaterial som vi erbjuder är CE-märkta eller typgodkända. De kan med fördel användas vid isolering av plana bjälklag, snedtak, mellanbjälklag, golvbjälklag samt väggar. Vi har sju lastbilar verksamma i mellersta och södra Sverige med kontor i Malmö, Karlskrona, Oskarshamn och Jönköping. Vi arbetar både med tilläggsisolering och nyproduktion. Vi är certifierade enligt Behörig Lösull.”

Detta inlägg lades in under Nyheter och taggad , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.