NYHETER

Bomässa i Karlskrona – Isolering med lösull

Den 14-16 September är det återigen dags för bomässa i Karlskrona. Vi finns på plats för att diskutera möjligheterna att isolera med lösull vid såväl tilläggsisolering som vid om och tillbyggnad samt nyproduktion.

Plats: Idrottshallen Karlskrona

Tider:
Fredag 14/9, kl 12-18
Lördag 15/9, kl 10-17
Söndag 16/9, kl 10-17

Vi ser fram mot att träffa såväl nya som befintliga kunder.

Mer information om mässan.

Kontakta Marcus Johansson, 0733-821085, om du vill sätta upp ett möte. Annars går det naturligtvis bra att bara dyka upp.

“Om oss: Vi på ISAB har sprutat lösull sedan 1979. Vi har hela tiden använt oss av Paroc lösull (stenull) men erbjuder även lösull av glas (Knauf Perimeter Plus) och träfiber / cellulosa (Ekofiber och Termoträ). Det hjälper oss att kunna erbjuda den optimala lösningen för alla våra kunder. Samtliga lösullsmaterial som vi erbjuder är CE-märkta eller typgodkända. De kan med fördel användas vid isolering av plana bjälklag, snedtak, mellanbjälklag, golvbjälklag samt väggar. Vi har sju lastbilar verksamma i mellersta och södra Sverige med kontor i Malmö, Karlskrona, Oskarshamn och Jönköping. Vi arbetar både med tilläggsisolering och nyproduktion. Vi är certifierade enligt Behörig Lösull.”

Detta inlägg lades in under Nyheter och taggad , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.